Odjel za ekonomiju

Sudjelovanje na BIP (blended intensive programme) Alternative Finance u Poljskoj

Vrijeme je za osvrt na vrlo zanimljiv tjedan u Poljskoj! Naš "strong team from Croatia", kako nas je s punim pravom od prvog dana nazvala prof. Ewelina, sastojao se od 7 nastavnica i asistentica te 6 studentica s Odjela za ekonomiju Sveučilišta u Zadru. Aktivno smo sudjelovale na BIP (blended intensive programme) Alternative Finance, organiziranom od strane prof. dr. sc. Eweline Idziak s Uniwersytet Kazimierza Wielkiego u Bydgoszczu

Naše istraživanje Poljske obuhvatilo je posjete Bydgoszczu , Toruńu , Gdańsku  i Poznańu. Svaki od ovih gradova oduševio nas je svojom jedinstvenom ljepotom, bogatom poviješću i raznovrsnom ponudom!  Uz naš tim, u programu su sudjelovali i kolege iz Litve, Grčke te naši izvrsni domaćini iz Poljske, stvarajući nezaboravno međunarodno iskustvo. blush

Provele smo 6 dana zajedno, 13 žena različitih generacija, i vratile se žive, zdrave i vesele (barem većina laugh). Poljski gradovi su prekrasni i obiluju atrakcijama za posjetitelje!

Naš tim je dao sve od sebe da predstavi Odjel za ekonomiju i Sveučilište u Zadru u najboljem svjetlu. Uz timove iz Litve, Grčke i domaćine iz Poljske, ovaj program bio je pravo međunarodno iskustvo.

Nakon što smo posjetile Bydgoszcz, Toruń, Gdańsk i Poznań, zaključile smo da svaki od ovih gradova ima svoju jedinstvenu čar i mnogo toga za ponuditi posjetiteljima. Veselimo se ponovnom povratku u Poljsku i novim međunarodnim suradnjama!

Content