Odjel za ekonomiju

Obavijest za studente o upisu u ljetni semestar i upisu obveznih i izbornih kolegija putem Studomata

Poštovani,

upis u ljetni semestar akad. god. 2023./2024. započinje 12. veljače 2024., a završava 1. ožujka 2024. god. i obavljat će se online kako slijedi:

1.      upis obveznih i izbornih kolegija  putem Studomata od 12. do 22. veljače 2024. - kolegiji studenti upisuju u skladu s redovima predavanja matičnog studija

2.     svi studenti kojima Studomat ne dozvoljava upis trebaju se javiti na estura@unizd.hr

Molimo studente da u e-mailu navedu svoj JMBAG (10-znamenkasti broj na iksici koji najčešće počinje sa 0269...).

 

NAKON 1. OŽUJKA 2024. BIT ĆE POTREBNO NAPISATI ZAMOLBU ZA NAKNADNI UPIS U LJETNI SEMESTAR KOJA SE NAPLAĆUJE 39,82, EURA, A PREMA ODLUCIhttps://www.unizd.hr/Portals/0/sluzba_dds/troskovi_i_naknade/Odluka_o_visini_troskova_i_naknada.pdf?ver=4sXZKluZHW-zOseMJkxm2Q%3d%3d

 Zamolbu ne pišu studenti koji će braniti diplomski/završni rad ili ispit do 31. ožujka 2024. Oni se mogu upisati bez zamolbe najkasnije do 12. travnja 2024. (ako nisu obranili oba diplomska/završna rada ili ispita).

Apsolventura se ne upisuje putem Studomata, već se studenti javljaju na gore navedeni e-mail.

Upisuju se prema odluci Senata za apsolvente prema kojoj mogu obraniti završni rad/ispit ili diplomski rad do 31. ožujka 2024.

Studenti koji imaju indeks mogu doći osobno u Referadu potvrditi upis.

Studenti koji idu na Erasmus u ljetnom semestru ne upisuju se putem Studomata, već se javljaju za upis nakon što se vrate i dobiju Odluku o priznavanju studijskog razdoblja na mobilnosti.

Studenti kojima je odobrena parcijala također upisuju predmete sami, a oni kojima Studomat ne dozvoljava upis trebaju se javiti na estura@unizd.hr

SVAKI EVENTUALNI POGREŠAN UPIS KOLEGIJA PUTEM STUDOMATA BIT ĆE PONIŠTEN.

SVI STUDENTI KOJIMA JE ISTEKLO DVOSTRUKO TRAJANJE STUDIJA TREBAJU ZAVRŠITI STUDIJ NAJKASNIJE DO 30.09.2024. (6,7, 8 ili više godina na prijediplomskom studiju te 4, 5, 6 ili više godina na diplomskom studiju).

Redovitim studentima-apsolventima koji će završiti studij do 31. ožujka 2024. studentska prava traju do 29. veljače 2024. te u roku od mjesec dana, odnosno do 29. ožujka 2024. trebaju regulirati zdravstveno osiguranje i predati potvrdu o studentskom statusu u Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje kako bi se osigurali po drugoj osnovi.

Za upis predmeta iz Centra za strane jezike sve dodatne informacije možete pronaći na poveznici https://csj.unizd.hr/

Content