Odjel za ekonomiju

Natjecanje „Start It Up”

Poštovani,

javljam se u ime Hrvatske studentske asocijacije (HSA), neprofitne studentske udruge, čiji je rad popraćen osvajanjem 15 Dekanovih i 5 Rektorovih nagrada. Uz to udruga radi na tome da kontinuirano ulaže u studentsku i akademsku zajednicu sklapajući brojna partnerstva s nekim od najutjecajnijih globalnih, ali i lokalnih kompanija.   

 Ove godine u našoj organizaciji održava se studentsko natjecanje Start It Up. Osnovni cilj ovoga projekta je edukacija mladih i proaktivnih studenata s idejom pokretanja startup-a. Za natjecatelje smo organizirali četiri radionice kroz koje će imati priliku educirati se o pokretanju vlastitoga poslovanja te smo im osigurali financijski poticaj kao glavnu nagradu kako bismo im olakšali ulazak u poslovni svijet te brojne druge nagrade.  

Ovim putem Vas pozivam da podijelite informacije o natjecanju na svojoj službenoj stranici te kanalima preko kojih komunicirate sa studentima kako bismo im zajedno pružili priliku da njihove ideje ugledaju svjetlo dana pred vrhunskim investitorima u Hrvatskoj i regiji.

U prilogu šaljem pdf za objavu te kraći tekst kojim biste mogli opisati projekt;   

“Natjecanje „Start It Up” projekt je u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije (HSA), namijenjen je mladim i budućim poduzetnicima s glavnim ciljem edukacije i pružanja financijske pomoći pri pokretanju vlastitog startup-a.   

Kroz tri jednodnevne edukacije, timovi će imati priliku educirati se o pokretanju vlastitog poslovanja i istaknuti se kroz razne izazove, a na završnom natjecanju najbolja ideja osvaja novčanu nagradu od 3.000 eura.  

Prijave na natjecanje su otvorene, te se zatvaraju 12.travnja.   

Prijavite svoje ideje ispunjavanjem obrasca: https://forms.gle/AfNiZYaicMPTeGxK8 i napravite korak ka uspjehu!  

Za više informacija i hodogram aktivnosti posjetite Instagram profil projekta: https://www.instagram.com/startitup_hsa/ “

Unaprijed se zahvaljujem!

 

Srdačan pozdrav,

Bruna Maleš 

Mob: +385 91 576 8016 

E-mail: bruna.males@hsa.hr

Content