Odjel za ekonomiju

🌍 International Business Week na Universidad Católica de Valencia, 4-8. ožujka 2024.

#UCV #ADEUCV #BusinessUCV #UNIZDInternational (University of Zadar)

Od 4. do 8. ožujka 2024., naših šest nastavnica s Odjela za ekonomiju Sveučilišta u Zadru sudjelovalo je u jedinstvenoj Erasmus nastavnoj mobilnosti 🎓 na prestižnom Universidad Católica de Valencia (UCV) u sunčanoj Španjolskoj 🇪🇸 na International Business Week. Fokus programa bio je na inovativnoj temi "Teaching in the Digital Age", gdje su naše nastavnice predstavile sljedeće teme:

🌟 Dijana Čičin-Šain: "Social return on investment (SROI) as a measure of investment's value added"

💡 Ivona Mikulandra Volić: "Redefining entrepreneurial failure: perceived exit barriers and available exit strategies for sustainable and regular entrepreneurs"

📊 Josipa Perkov: "Beyond Numbers: Crafting Compelling Narratives in Business Statistics"

📱 Monika Hordov: "Digital Marketing, Storytelling and Gamification"

🌊 Marijana MJ Jerić: "Current Perspectives: Assessing the State of the Blue Economy"

🌿 Martina Maté: "ESG risks in financial sector"

Sudjelovanje u Erasmus programu nastavne mobilnosti na UCV bilo je inspirativno iskustvo, kako prenose naše nastavnice. Održavanje predavanja pružilo im je platformu za predstavljanje njihovih aktualnih istraživačkih tema domaćim i Erasmus studentima i nastavnicima.

Radionice usmjerene na primjenu digitalnih alata u nastavi 💻 osnažile su ih praktičnim vještinama i dale nove ideje za unaprjeđenje nastavnih metoda. Umrežavanje s kolegama iz Belgije, Češke, Francuske, Litve, Španjolske, Rumunjske i Ukrajine 🌐 otvorilo je vrata mogućim zajedničkim istraživačkim projektima i inicijativama, potičući međunarodnu suradnju.

Osim profesionalnog razvoja, boravak u Valenciji pružio im je i priliku za upoznavanje bogate španjolske kulture i tradicije 🎭. Posjet Gradu umjetnosti i znanosti, arhitektonskom remek-djelu, ostavio je neizbrisiv trag na našem timu, duboko utječući na njihovu percepciju kreativnosti i povijesnog naslijeđa Španjolske.

 

 

Content